Vores hjem betyder noget, både for os selv og for dem, der kommer på besøg som gæster. Valget af møbler og måden vi indretter os på, fortæller om det mennesker vi er og signalerer noget om vores stil. Nogle kan godt lide at deres hjem er fuld af personlig stil og har et stærkt personligt præg, mens andre bare gerne vil have et pænt og præsentabelt hjem, der ikke stritter for meget. Uanset hvad man er for en type, så skal gulvene behandles med jævne mellemrum.

Mange vælger at have lakerede gulve, fordi det både er smukt og praktisk. Hvis man lakerer sine gulve med Junckers gulvlak, så er man sikker på at få et flot og robust resultat. Man kan få Junckers gulvlak i flere variationer af blankhed og mathed. Man kan altså få gulve som er spejlblanke eller helt matte og i mange varianter mellem disse to yderpoler. Vælg den type, der passer bedst til dit hjem, så gulvet får præcis den blankhed du ønsker. 

Før man går i gang med lakken

Før man lakerer er det vigtigt at sørge for at gulvet er parat til lak. Måske skal det gøres grundigt rent eller høvles. Det kommer meget en på hvilken stand, det ulakerede gulv er i. Når man har gjort gulvet rent, så skal det tørre grundigt inden man giver det lak. Junckers gulvlak fås i blandinger, som passer til de forskellige træsorter, der bruges til gulve. Køb en lak, der passer til træsorten på dit gulv.

Hvis dit gulv er meget trafikeret, så skal du have en Junckers gulvlak, der er skræddersyet til netop denne type gulv. Er det knap så befærdet, skal du muligvis bruge en mildere type. Du kan altid spørge din farvehandler til råds. Hos Decofarver.dk kan du altid få gode råd og vejlidning. Her kan du også finde den rigtige Junckers gulvlak til dit gulv.

Friske nye gulve

Når dine gulve har fået lak, så husk at lade dem tørre og hærde før du tager dem i brug. Du kan jo nyde synet af dem, mens du venter.