Vaskemaskiner er en af de største udfordringer, når det kommer til rengøring, og det er ofte ikke nok at vaske tøjet. For at få det bedste resultat og undgå bakterier og lugt, skal du også rengøre vaskemaskinen. Det kan du gøre på flere måder, men vi vil her give dig et par tips til, hvordan du gør det bedst med dr beckmann produkter.

Dr. Beckmann vaskemaskinerens

Dr. Beckmann vaskemaskinerens er et effektivt rengøringsmiddel, der fjerner bakterier og skidt fra din vaskemaskine. Det er enkelt at bruge, og du skal bare tilsætte en skefuld til din vaskemaskine, når den er tom. Så kører den som normalt, og efterlader vaskemaskinen ren og frisk.

Start med at tømme vaskemaskinen

Du skal starte med at tømme vaskemaskinen, og tage vasketøjet ud. Hvis du har brugt vaske- eller skyllemiddel, skal du sørge for at fjerne denne. Herefter skal du tage alle skuffer, filtre o.lign. ud, og gøre dem rene.

Rengøring af vaskemaskinens skuffer

Når skufferne er taget ud, skal du gøre dem rene. Dette kan du gøre ved at tage en klud med vand og en dråbe af Dr. Beckmann vaskemaskinerens. Derefter skal du vaske alle skuffer og filtre, og efterlade dem til at tørre. Husk at gøre dette med alle dele af skufferne, så du fjerner alle bakterier og snavs.

Rengøring af vaskemaskinens tromle

Efter skufferne er taget ud, skal du gøre vaskemaskinens tromle ren. Dette kan du gøre ved at tage en klud med vand og en dråbe af Dr. Beckmann vaskemaskinerens. Herefter skal du tørre tromlen af, og selvom du ikke kan se snavs, skal du gøre det, da der kan sidde bakterier.

Kør en vask men Dr. Beckmann vaskemaskinerens

Når du har tørret tromlen og skufferne af, skal du køre en vask men Dr. Beckmann vaskemaskinerens. Dette kan du gøre ved at tage en skefuld, og lægge den i skuffen til vaskemiddel. Herefter skal du sætte vaskemaskinen til at køre uden tøj. Husk at sætte den på højeste temperatur, så du får den bedste rengøring.

Sådan forebygger du at der kommer bakterier i din vaskemaskine

For at undgå at der kommer bakterier i din vaskemaskine, kan du vælge at bruge et af Dr. Beckmanns skyllemidler. Disse er nemlig med til at fjerne bakterier fra dit tøj, og giver dig en bedre og sundere vaskemaskine.

Konklusion

Du har nu lært, hvordan du gør din vaskemaskine ren, og hvordan du forebygger at der kommer bakterier i din vaskemaskine. Dette kan du gøre ved at bruge Dr. Beckmanns effektive rengøringsmidler, der gør det nemt og hurtigt at gøre din vaskemaskine ren.