En blomstret bluse er et hit til foråret. Det er en forfriskende forandring fra de mørkere og mere jordnære farver, vi har set i de seneste måneder. Blomsterprint er også rigtigt godt til at skjule de ekstra kilo, der måtte være sneget sig på under vinterhalvåret.

Hvilken skal du vælge?

Det er dog ikke nok at have en blomstret bluse på. For at få det rigtige look skal du gå all in på blomsterprintet. Det betyder, at du skal vælge en bluse med et massivt blomsterprint – gerne i kontrasterende farver. Et eksempel på en sådan bluse er en ganni bluse. Den er lavet i en blød og behagelig kvalitet, og så har den et massivt blomsterprint, der går igen på alle dele af blusen. Hvis du er lidt mere forsigtig, kan du vælge en bluse med et mindre blomsterprint. Det giver stadigvæk et friskt og forårsagtigt look, men det er ikke så vovede og iøjnefaldende som et massivt blomsterprint. Uanset hvilken bluse du vælger, så hold dig til en enkelt farve. Blomsterprint er meget iøjnefaldende, og det kan virke for voldsomt, hvis du kombinerer det med andre mønstre og farver.

Andre blomstret beklædningsgenstande der kan matche din bluse

Når du har fundet din blomstrede bluse, så skal du sørge for at finde noget beklædning, der matcher den. Her er det vigtigt at holde sig til en enkelt farve, der går igen i blusen og i de andre beklædningsgenstande. En god idé er derfor at vælge en farve, der går igen i begge dele. Det kan fx være en bluse med et pink blomsterprint og en nederdel eller et par bukser i en lyserød farve. På den måde kommer farven til at gå igen i begge dele, og det giver et sammenhængende udtryk.

Kombination af blomsterprint og jeans

Når du skal kombinere din blomstret bluse, er det vigtigt, at du ikke overdriver. Det gælder især, når du kombinerer din bluse med et par jeans. Her bør du være helt klar på, hvordan dit outfit skal se ud, inden du tager blusen på. Hvis du blot tager en blomstret bluse på, så er der risiko for, at det bliver for meget med et par jeans til. En blomstret bluse kan sagtens være lige så kedelig som en hvid skjorte, hvis du ikke styler den rigtigt. Her er det vigtigt, at du finder ud af, om du vil være mere iøjnefaldende eller om du vil være mere diskret. Hvis du gerne vil være mere iøjnefaldende, så skal du vælge en blomstret bluse med et massivt blomsterprint. Den skal så kombineres med et par sorte jeans. At kombinere sort og blomsterprint giver et mørkt og stilfuldt look. Det er vigtigt, at du også kombinerer din blomstret bluse med andre jordnære farver, sådan som sort og grå.