Der er meget snak om sundhed og sund livsførelse og livsstil med et sundt perspektiv. Det forstår man jo godt, når nu man ved, hvor meget sundhed betyder for vores daglige velbefindende, og for hvor langt et liv vi kan forvente at få. Sundhed er oppe i tiden, som altid – det går aldrig af mode. Man behøver ikke at lide for at blive sund. Og man kan sagtens forbinde nydelse med sund livsstil. Sund kost kan smage fantastisk, hvis bare man lærer at lave det på den rigtige måde.

En smoothie er noget af det sundeste, man kan indtage, og så smager det endda helt forrygende fantastisk. En smoothie kan laves af frugt eller grøntsager, eller som en blanding af begge dele. Der er mange metoder og mange ingredienser at vælge imellem. Det kan være svært at finde ud af, hvor man skal starte, hvis man vil lave sin smoothie selv. Men heldigvis har vi Mads Bo. Han har, om nogen, kastet sig ud i det helt store eventyr med frugt og grønt og barske blendere.

Opskrifter på sund velsmag

Mads Bo har masser af skønne opskrifter på sin hjemmeside, hvis du mangler inspiration til din smoothie. Her er tale om klassiske, velafprøvede opskrifter, der kan give dig nøglen til de gode smagsoplevelser og et boost af energi, baseret på gode mineraler og vitaminer fra frugt og grøntsager. De er sunde, de ser godt ud, og de smager fantastisk. Hvis man går på opdagelse i disse opskrifter, kan man helt sikkert finde en, der passer til ens personlige smag. Og der er også mulighed for at lære nyt, hvis man er nysgerrig.

Et website med masser af viden og gode tips

Mads Bo driver websitet highonlife.dk, hvor man kan finde sin yndlingsopskrift på en god smoothie eller juice. Er du ikke i besiddelse af den rette blender, så kan du også købe sådan en her. Hvis man vil lave en perfekt smoothie, så er det nemlig vigtigt at blenderen er i orden og har de muskler, der skal til. Der er masser af inspiration at hente her.