Hvem elsker ikke sweatshirts? Det gør vi i hvert fald, hvilket også er derfor at vi har dedikeret en helt blog indlæg til denne alsidige og dejlige beklædningsgenstand. Fordi vi vil nemlig komme med vores bud på de nyeste kollektioner af sweatshirts fra kendte mærker, som du kan se frem til.

Ganni

Der er godt nyt til modeelskere, der elsker sweatshirts. Ganni, et kendt dansk mærke, har netop lanceret en ny kollektion af Ganni sweatshirt, der er lige til at tage på. Kollektionen består af en række forskellige sweatshirts i forskellige farver og designs. Der er både sweatshirts med print og sweatshirts i enkle farver. Der er noget for enhver smag, og alle kan finde den perfekte sweatshirt til sig selv. Alle sweatshirtsne i kollektionen er lavet af behageligt stof, så man kan have dem på i flere timer. Nogle er også lavet af økologisk bomuld, så man kan føle sig godt tilpas, selv om man har dem på i længere tid. Kollektionen byder også på en række forskellige accessoires, såsom huer, tasker og solbriller. Der er altså mulighed for at style sweatshirtsne på forskellige måder, alt efter hvad man ønsker. Det er muligt at shoppe kollektionen online på Ganni’s hjemmeside eller i deres fysiske butikker. Så hvis du er på udkig efter en ny og lækker sweatshirt, så er dette mærke et godt sted at starte.

H&M

H&M er et andet mærke, der har lanceret en ny kollektion af sweatshirts. Kollektionen byder blandt andet på H&M sweatshirts, der er lavet af økologisk bomuld. Dette er en god måde at passe på miljøet og samtidig få en sweatshirt, der er lavet af behageligt stof. H&M har mange forskellige sweatshirts, som man kan vælge imellem. Der er sweatshirts med print, sweatshirts i forskellige farver og sweatshirts med eller uden hætter. Dertil kan du også altid finde andre accessoires, såsom huer, tasker og solbriller.

ZARA

ZARA er et andet kendt mærke, der har lanceret en ny kollektion af sweatshirts. Kollektionen byder på ZARA sweatshirts, der kommer i mange forskellige designs, såsom farver, mønstre og størrelser. Det er muligt at vælge imellem en række forskellige sweatshirts fra denne kollektion, og man kan helt sikkert finde en sweatshirt, der passer til en selv. Kollektionen vil også byde på andre accessoires, såsom tasker, huer og solbriller. Dermed er der mulighed for at style kollektionen på forskellige måder, så den passer til en selv og ens personlige smag.