Når hverdagen nogle gange bliver for grå og kedelig, kan det være sjovt og fedt at prøve noget nyt af. Har du hørt om padel, en nyere form for sportsgren der er blevet utrolig populært indenfor de seneste par år? Hvorfor ikke hoppe i træningsbukserne og få lidt sved på panden sammen med dine venner?

Hvis du ikke er typen som synes det er super fedt at tage en løbetur eller et smut i fitness for at få sved på panden, så er padel måske noget for dig. Hvis du godt kan lide at bevæge dig i selskab med andre, og har et konkurrencemenneske gemt i dig så vil du uden tvivl synes at padel er sjovt. Tag dine 3 bedste venner under armen, og find ud af hvor du kan spille padel tæt på dig.

Hvad er padel og hvorfor er det fedt?

Ja måske undrer du dig over hvad det der padel er for noget som alle snakker om. Padel bold er en nyere sportsgren som er blevet utrolig populært indenfor de seneste år. Det er nemt at spille selv hvis man ikke er super rutioneret, og det er måske også grunden til at der er så mange der synes det er fedt.

Til padel skal du have en padel bold og en padel ketsjer. Derudover skal du have 3 venner, som er friske på at spille padel med dig. Til padel spiller man nemlig i hold af 2 mod hinanden. Padel minder på sin vis om en blanding mellem tennis og squash, men har altså sine egne regler.

Man kan spille med lidt forskellige regler, men basis principperne er, at man skiftes til at serve bolden, og derefter gælder det om at holde bolden kørende så lang tid, man kan, indtil at der er et hold, som taber. Det særlige ved padel er, at man spiller i et ‘bur’ med høje vægge. Bolden er stadig i spil, hvis den rammer væggen, og man kan således lave nogle grusomme slag for at vinde bolden. Man får hurtigt sved på panden, og det er sjovt at spille sammen med andre, samtidig med at det er overskueligt, selv hvis man er nybegynder.