Der er mange virksomheder, der gør et stort stykke arbejde for at passe på miljøet. Men nogle af virksomhederne går endnu et skridt videre og forsøger at gøre noget godt for miljøet uden at vi skal lave om på os selv. Det er virksomheder, der sætter en ære i at passe på miljøet, og som gør alt for at mindske deres egen carbon footprint. De fleste af disse virksomheder ligger indenfor områder som mode, mad og rengøring. Så hvis du er på udkig efter en virksomhed, der gør noget godt for miljøet, så kan du starte med at kigge på nogle af disse.

Glass for ever

Glass for ever er en virksomhed, der sælger genanvendelige og miljørigtige produkter i glas. Alle virksomhedens produkter er lavet af genbrugsglas, og emballagen er også genanvendelig og bæredygtig. Virksomheden sælger både i butikker og online, så det er nemt at få fat i deres produkter.

Løgismose

Løgismose er også en virksomhed, der går meget op i at passe på miljøet. Hos Løgismose er deres førsteprioritet at deres produkter er af høj kvalitet og lavet af råvare, der er bæredygtige. De har mange års erfaring med at lave mad fra bunden, og de har indsamlet en masse viden om hvordan man bedst opnår det bedste resultat ved at bruge bæredygtige råvarer. Hos Løgismose kan du blandt andet få lækre økologiske pølser og økologiske hotdogs.

Mayka

Mayka er en virksomhed der sælger tasker og accessoires som alle er bæredygtige. De har alle en god historie, og virksomheden går meget op i at alle produkter er lavet på en måde som er godt for miljøet. Deres produkter er forskellige, så det er ikke kun en tasker og accessoires, du kan få. Det er også tøj og smykker. Hos Mayka kan du også få en gave til en du holder af, eller til dig selv.

Clean Cut

Clean Cut er en ny startet virksomhed, der laver barberingsprodukter og hudplejeprodukter til mænd. Alle deres produkter er 100% økologiske og alle deres ingredienser er bæredygtige. Virksomheden går meget op i at passe på miljøet, og de går meget op i at deres produkter skal være så bæredygtig som muligt. Deres produkter er godkendt af Astma-Allergi Danmark, så det er produkter der er milde mod huden.

Konklusion

Der er mange virksomheder der går meget op i at passe på miljøet, og som gør hvad de kan for at reducere deres egne carbon footprint. Hvis du er interesseret i at shoppe bæredygtige produkter, så kan du kigge på nogle af deres produkter. Der er mange penge at spare, og du gør en god gerning for miljøet.