Det er ikke altid lige sjovt at være ude når det regner, men det behøver ikke at være kedeligt. Med det rette tøj på kan man sagtens være aktiv og ude i al slags vejr. Det er dog ikke alle typer tøj, der er lige egnet til regnvejr. Her får du 5 gode råd, til hvad dit barn skal have på, når det regner udenfor.

1. Regntøj

Det første og mest essentielle du skal have på, når det regner, er selvfølgelig et sæt regntøj. Regntøjet skal være vandtæt og åndbart, så dit barn ikke bliver alt for varm eller alt for kold. Husk også at tjekke, om regntøjet har lukket sømme, så det ikke lækker. Du kan få regntøj børn hos House of Kids hjemmeside. De har et stort udvalg, så du kan sikkert finde, lige du skal bruge.

2. Gummistøvler

Når det regner, så bliver det ofte vådt og mudder, og derfor er det en god idé at have et par gummistøvler på. Gummistøvlerne skal sidde godt og tæt, så vandet ikke kan komme ind. Husk også at tjekke, om gummistøvlerne har en god sål, så dit barn ikke glider.

3. Hue og vanter

Når det regner, så er det en god idé at have en hue og et par vanter på. På den måde kan dit barn holde sig varm, selvom det er vådt udenfor. Husk dog at tjekke, om hue og vanter er lavet af et åndbart materiale, så dit barn ikke bliver for varm.

4. Overtøj

Det er en god idé at have et sæt overtøj på, når det regner. På den måde kan dit barn holde sig varm og tør, selvom det er vådt udenfor. Husk dog at tjekke, om overtøjet er lavet af et åndbart materiale, så dit barn ikke bliver for varm.

5. Rygsæk

Til sidst skal du huske at pakke en rygsæk med alle de nødvendige ting. Pak rygsækken med et ekstra sæt tøj, et håndklæde og et par snacks. På den måde er du sikker på, at dit barn altid har det, han eller hun behøver, når det regner udenfor.

Konklusion

Det er ikke altid lige sjovt at være ude når det regner, men det behøver ikke at være kedeligt. Med det rette tøj på kan man sagtens være aktiv og ude i al slags vejr. Det er dog ikke alle typer tøj, der er lige egnet til regnvejr. Her fik du 5 gode råd, til hvad dit barn skal have på, når det regner udenfor.